Precisie bewerkte onderdelen
uit hoogwaardige kunststoffen
Bekijk producten

UW PARTNER VOOR OP MAAT GEMAAKTE KUNSTSTOF ONDERDELEN EN OPLOSSINGEN

Inno-Plast is uw partner voor de selectie en productie van componenten uit hoogwaardige soorten kunststof en composiet voor veeleisende toepassingen.

We zijn gespecialiseerd in het bewerken van op maat gemaakte onderdelen uit een breed spectrum aan kunststoffen zoals PI (Vespel®), PEEK, PEI, PAI, PBI, PPS, PCTFE, PTFE, TFM, PVDF, FEP, ETFE, PFA, PE, UHMWPE, POM, PA, PP, PVC, etc.

Ons team beschikt over ruime ervaring op het vlak van CNC precisie frezen en het draaien van vrijwel elk type kunststof. Het bewerken van hoogwaardige kunststoffen met hoge nauwkeurigheidsvereisten vraagt een combinatie van engineering vaardigheden, materiaalkennis, de meest geavanceerde CNC-apparatuur en de hoogste normen van kwaliteitscontrole. Doorheen de jaren heeft Inno-Plast de hoogst mogelijk kwaliteitsvereisten ontwikkeld: een micron maakt het verschil!

Wij willen onze klanten kwalitatief hoogstaande producten aanbieden die de levenscycluskosten van hun processen verlagen en de productiviteit ervan verbeteren.

kunststof onderdelen
bedrijf flyer (331KB)

Over ons

Sinds 1989 hebben we expertise opgebouwd zowel in het snel leveren van prototypes als in het produceren van grote series met strenge kwaliteitsvereisten.

Lees verder

Service

Ons doel is om onze klanten kwalitatief hoogstaande producten aan te bieden die de levenscycluskosten van hun processen verlagen en de productiviteit ervan verhogen.

Lees verder

Kwaliteit

Ons bedrijf voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, we zijn ISO-9001 en EN-9100 gecertifieerd.

Lees verder