• Opgericht in 1989
  • 35 CNC machines & meerder conventionele machines
  • Precisie bewerkingen (nauwe toleranties – microbewerkingen)
  • Batchgrootte van prototyping tot 50.000 stuks
  • ISO-9001 en EN-9100 (luchtvaartnorm) gecertifieerd
  • Uw partner voor op maat gemaakte onderdelen en oplossingen
  • Uw partner voor kunststofonderdelen voor veeleisende toepassingen
  • Wij streven naar de hoogste kwaliteit en precisie

Over ons

Inno-Plast is een Belgisch bedrijf, opgericht in 1989 en gespecialiseerd in bewerking van onderdelen uit hoogwaardige kunststoffen en composieten voor veeleisende toepassingen in industrieën zoals luchtvaart, automotive, halfgeleiders, life sciences, pompen en kleppen, voedselproductie, farmacie, textiel en olie & gas.

Om aan de vereisten van deze industrieën te voldoen zijn we ISO-9001 gecertifieerd sinds 1999 en verkregen we een EN-9100 / AS-9100 certificaat (lucht- en ruimtevaartnorm) in 2016. In combinatie met onze ervaren medewerkers stellen deze kwaliteitssystemen ons in staat om de uiterst hoge kwaliteit van onze producten en processen te bewaken.

We zijn een Belgisch bedrijf en beschikken over een team van uiterst competente werknemers met een gecombineerde expertise van meer dan 200 jaar in het bewerken van kunststoffen en composieten. Momenteel werken we met 20 CNC-draaibanken en 12 CNC-freesmachines maar we blijven continue investeren in de nieuwste technologieën.

Het productieproces wordt continu bewaakt door onze kwaliteitsafdeling en elke productiebatch wordt statistisch gecontroleerd door onze kwaliteitsinspecteurs.

We beschikken over de capaciteit om de kwaliteit van onze producten tot op een extreem hoog niveau te garanderen met nauwe toleranties (+/- 5 micron) voor productiebatches tot 50.000 stukken. Indien nodig passen we statistische procescontrole (SPC) toe of controleren we specifieke dimensies op elk onderdeel (100 %).

Ons doel bestaat erin om onze klanten kwaliteitsproducten aan te bieden die de levenscycluskosten van hun processen verlagen en de productiviteit ervan verhogen.

logo

Uw partner voor op maat gemaakte kunststof onderdelen en oplossingen