Uw partner voor kunststofonderdelen in veeleisende toepassingen

Materialen

Er bestaat een enorme variatie aan polymeermaterialen die gebruikt kunnen worden om specifieke problemen bij uw toepassing op te lossen en de performantie ervan te verbeteren.

Typische toepassingen van onze klanten hebben vaak te maken met slijtage, wrijving, chemische weerstand, vervanging van metalen of keramisch onderdelen, gewichtsbesparing en zelf-smerende of anti-kleef eigenschappen in omstandigheden die variëren van zeer lage temperaturen (cryogene condities) tot hoge temperaturen (300 °C en meer).

De keuze van het juiste type kunststof kan ervoor zorgen dat specifieke problemen opgelost worden en dat de performantie van het proces verhoogt. We doen er alles aan om te voldoen aan de vereisten en de kwalificaties van onze hightech klanten. Aarzel niet om ons te contacteren voor uw uitdagend toepassingen en wij zullen u ondersteunen bij de materiaalkeuze, ontwerpaanbevelingen geven en bewerkte componenten of zelfs assemblages leveren.

Hoogwaardige kunststoffenHoogwaardige kunststoffen - Inno-Plast
FluorpolymerenFluorpolymeren - Inno-Plast
Engineering plasticsEngineering plastics - Inno-Plast
Transparante KunststoffenTransparante Kunststoffen - Inno-Plast
ComposietComposiet - Inno-Plast

Over ons

Sinds 1989 hebben we expertise opgebouwd zowel in het snel leveren van prototypes als in het produceren van grote series met strenge kwaliteitsvereisten.

Lees verder

Service

Ons doel is om onze klanten kwalitatief hoogstaande producten aan te bieden die de levenscycluskosten van hun processen verlagen en de productiviteit ervan verhogen.

Lees verder

Kwaliteit

Ons bedrijf voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, we zijn ISO-9001 en EN-9100 gecertifieerd.

Lees verder

Uw partner voor op maat gemaakte kunststof onderdelen en oplossingen