• Gegründet 1989
  • 35 CNC Maschinen & mehrere traditionelle Maschinen
  • Präzisionsbearbeitungen (enge Toleranzen – Mikrobearbeitungen)
  • Batchgröße vom Prototyp bis zu 50.000 Stück
  • Zertifiziert nach ISO-9001 und EN-9100 (Luftfahrtnorm)
  • Ihr Partner für maßangefertigte Einzelteile und Lösungen
  • Ihr Partner für Kunststoffteile für anspruchsvolle Zwecke
  • Wir sind stolz auf unsere Qualität und Präzision

over ons

Het Belgische bedrijf Inno-Plast werd opgericht in 1989. Het is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige kunststof onderdelen en composieten voor veeleisende toepassingen, waaronder lucht- en ruimtevaart, automobielindustrie, halfgeleiders, biowetenschappen, pomp- en kleppenproductie, voedselproductie, farmaceutica, textiel en de olie- en gassector.

Om deze bedrijfstakken optimaal te kunnen bedienen zijn wij sinds 1999 ISO-9001 gecertificeerd en hebben wij in 2016 het EN-9100/AS-9100 certificaat behaald (aerospace standard). Deze kwaliteitssystemen en onze ervaren medewerkers garanderen de extreem hoge kwaliteit van onze producten en processen.

We hebben een team van hooggekwalificeerde medewerkers met een gecombineerde ervaring van meer dan 200 jaar in de verwerking van kunststoffen en composieten. Op dit moment hebben we ongeveer 20 CNC-draaibanken en 15 CNC-freesmachines. We investeren continu in de nieuwste technologieën.

Onze productieprocessen worden voortdurend gecontroleerd door onze kwaliteitsafdeling. Onze kwaliteitscontrole controleert statisch elke productie-eenheid.

Wij garanderen een extreem hoge kwaliteit van onze producten met nauwe toleranties (+/- 5 micron) voor productie-eenheden tot 50.000 stuks. Indien nodig maken we gebruik van Statistical Process Control (SPC) of 100% controle op bepaalde dimensies.

Ons doel is om onze klanten producten van hoge kwaliteit te bieden die de levenscycluskosten van hun processen verlagen en de productiviteit verhogen.

logo

Ihr Partner für maßangefertigte Kunststoffteile und Lösungen.